full
border
http://startersmarkttilburg.nl/wp-content/themes/anya-installable/
http://startersmarkttilburg.nl/
#EC6608
style2

JOST

JOST-ontmoetingsplaats-logo

JOST

JOST is een ontmoetingsplaats voor jonge ondernemingen uit Tilburg en omgeving. We organiseren regelmatig interessante evenementen en bijeenkomsten. Naast een bron van kennis en ervaring is JOST en daarmee ook onze evenementen en bijeenkomsten dé plaats om andere ondernemers te ontmoeten. Dat is niet alleen gezellig, maar het levert ook business op. Want, zo blijkt uit onderzoek, JOST-leden helpen JOST-leden!

Doelgroep

JOST is bedoeld voor ondernemingen die korter dan vijf jaar bestaan. Het ‘jonge’ slaat dus niet op de leeftijd van de ondernemer, maar op de leeftijd van de onderneming. JOST telt nu ongeveer 75 leden.

We verwelkomen graag nieuwe leden en maken graag kennis met je. Zoek ons op in onze JOST-stand op de beursvloer van de Startersmarkt. Of doe eens een keer mee met een van onze activiteiten en ervaar wat JOST voor jou kan betekenen.

De contributie bedraagt € 85 per verenigingsjaar. Dat loopt van januari tot en met december. De contributie wordt voor een volledig jaar vooraf berekend, zonder BTW, omdat JOST niet BTW-plichtig is.

Wil jij jouw bedrijf een vliegende start bezorgen? Meld je dan nu aan als lid.

Eerst nog wat meer weten? Bezoek dan hier onze website.

JOST op 1 a4tje

paged
Loading posts...
link_magnifier
#4b4b4d
off
fadeInDown
loading
#4b4b4d
off