full
border
http://startersmarkttilburg.nl/wp-content/themes/anya-installable/
http://startersmarkttilburg.nl/
#EC6608
style2

Je goede naam verdient bescherming!

Als ondernemer investeer je veel tijd en energie in je bedrijf. Je werkt hard, verzint een goed concept en investeert in reclame en je netwerk.

Waar je aanvankelijk zelf de hort op gaat om je product of dienst aan de man te brengen, merk je na verloop van tijd dat potentiële klanten je ook “via-via” of “van horen zeggen” weten te vinden. Met andere woorden: het gaat goed!

Je bouwt een goede naam op en creëert daar waarde mee. Die waarde zit in je eigen goede naam, de reputatie van je bedrijf, en misschien ook in de naam van producten die je aanbiedt, en in je logo. En die naam of dat logo kan beschermd worden, zodat je potentiële klanten niet per ongeluk bij een concurrent met (bijna) dezelfde naam aankloppen. Vergis je niet, je zit sneller in het vaarwater van een concurrent (of andersom) dan je misschien zou verwachten!

In deze workshop hoor je van een ervaren advocaat alles over onmisbare bescherming van je bedrijfsnaam. Ook kom je te weten hoe creativiteit (een idee, een foto, een tekst, een ontwerp of design, of een technische innovatie) beschermd wordt of kan worden.

Zo leer je hoe je je eigen geestelijke inspanningen optimaal beschermt en snel een einde maakt aan kopieergedrag van een concurrent, maar ook hoe je voorkomt dat je per ongeluk inbreuk maakt op rechten van anderen, met alle nare gevolgen van dien!

Spreker: Sjors van der Hoeven – Kompas Advocatuur

paged
Loading posts...
link_magnifier
#4b4b4d
off
fadeInDown
loading
#4b4b4d
off