full
border
http://startersmarkttilburg.nl/wp-content/themes/anya-installable/
http://startersmarkttilburg.nl/
#EC6608
style2

Train je ondernemersbrein

Vol enthousiasme ben je je eigen bedrijf gestart. Je hebt het gouden idee en het gat in de markt is snel gevonden. Je kennis is up-to-date en vindt gretig aftrek. Vol vertrouwen kijk je naar de toekomst. Het gaat goed, maar tegelijkertijd begin je jezelf af te vragen hoe je, naast alle andere beslommeringen in je bedrijf, je broodnodige kennis up-to-date kunt houden. De wereld om je heen verandert snel en ook de concurrentie zit niet stil.

Deze workshop is gericht op kenniswerkers, mensen die met hun hoofd hun geld verdienen. In deze workshop leer je hoe je je belangrijkste gereedschap, je brein, scherp kunt houden. Hoe kun je je brein effectiever gebruiken, een hogere productiviteit en creativiteit bereiken en tegelijkertijd minder stress ervaren.

Het antwoord: train je brein om informatie efficiënter en effectiever te verwerken, sneller te leren, meer te onthouden, specifieke en meetbare doelen te stellen en je zelfmotivatie te verhogen.

De beurt is immers aan mensen die kunnen veranderen, die creatief zijn en vernieuwen. Die kunnen gedijen en groeien in de hedendaagse kenniseconomie. Die duurzaam inzetbaar zijn.

Spreker: Ed van Houtum – Brains4Profs

paged
Loading posts...
link_magnifier
#4b4b4d
off
fadeInDown
loading
#4b4b4d
off