full
border
http://startersmarkttilburg.nl/wp-content/themes/anya-installable/
http://startersmarkttilburg.nl/
#EC6608
style2

Van idee tot product

Ben jij benieuwd naar hoe je van een idee tot een écht product met maatschappelijke waarde komt? Wij, Brenda en Merel, staan aan het roer van ‘De Reis van 5’ en vertellen jouw graag hoe wij dit hebben gedaan.

De Reis van 5 is een gezinsspel waarbij kinderen van 4 t/m 10 jaar spelenderwijs gestimuleerd worden om gevarieerder te leren eten. Samen met het gezin kruip je in de huid kruipt van een piratenbemanning en ga je de wereld veroveren door het uitvoeren van creatieve, uitdagende maar vooral ontzettend lekkere voedingsopdrachten. Met De Reis van 5 maakt strijd aan tafel plaats voor gezelligheid. Meer info over het voedingsspel: www.dereisvanvijf.nl.

Na ruim twee jaar doorontwikkeling in samenwerking met vele ouders en kinderen, het Universitair Medisch Centrum Groningen, het Wilhelmina Kinderziekenhuis, en het Voedingscentrum is het nu verkrijgbaar voor ouders en professionals. In onze reis stond met name het onderzoeken d.m.v. prototypes met ouders, kinderen en stakeholders centraal. Daarnaast hebben we voor ons onbekende thema’s overwonnen, zoals financiering en productie.

Wil jij geïnspireerd worden over hoe je jouw idee kunt onderzoeken met de doelgroep en uiteindelijk kunt implementeren?

We nodigen je graag uit om te komen luisteren naar ons verhaal.

Een boeiende workshop voor iedereen die wil weten hoe je van een idee tot een heus bedrijf komt!

Sprekers: Brenda Janssen en Merel Vingerhoets – De Reis van 5

paged
Loading posts...
link_magnifier
#4b4b4d
off
fadeInDown
loading
#4b4b4d
off